Zonnepanelen huren

zonnepanelen leasen

Bij 123Energie houden we het aanschaffen van zonnepanelen graag simpel – overstappen op zonnestroom moet namelijk leuk en makkelijk zijn. Daarom heeft 123Energie een baanbrekend product ontwikkeld. Een zonnepanelensysteem zonder investering, maar wel verdienen. 123Energie bespaart je tijd en moeite en geeft je er de garantie van kwaliteit voor terug. 123Energie.nl biedt namelijk:

1. Een compleet zonne-energiesysteem

Al onze zonnesystemen worden compleet afgewerkt en volledig werkend opgeleverd. Je wordt dus nooit geconfronteerd met verborgen kosten of ontbrekende onderdelen. Alles zit inbegrepen en dat allemaal met een eigen investering van € 0,-. U betaalt alleen maandelijks een overzichtelijk bedrag, terwijl u de zon direct aan het werk zet.

2. Alleen Hoge kwaliteit

Wij leveren alleen materialen van merken met een bewezen reputatie. Zo zijn onze zonne-energiesystemen uitgerust met de hoogwaardige 265 Wattpiek, zwarte zonnepanelen van het Duitse SolarWorld. Onze omvormers zijn van merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit.

3. Direct besparen verdienen

Met 123Energie heeft u geen terugverdientijd net als bij koop. Al in het eerste jaar verdient u aan uw zonne-energiesysteem.

 

Installeren van een zonne-energiesysteem bij 123Energie

123Energie houdt van een persoonlijke aanpak. Wanneer je bij ons een zonnesysteem bestelt krijg je daarom een eigen contactpersoon toegewezen. Deze ziet erop toe dat alles vlekkeloos verloopt. Daarnaast wordt je zonnesysteem altijd zorgvuldig geplaatst door onze ervaren installateurs. Plat dak of hellend dak, je hoeft je nergens zorgen om te maken, 123Energie.nl zorgt voor een perfect resultaat!

Daarom …………….123Energie.

Geschikte bedrijven voor uw zonnepanelen leasen

123 EnergieBij 123Energie houden we het aanschaffen van zonnepanelen graag simpel – overstappen op zonnestroom moet namelijk leuk en makkelijk zijn. Daarom heeft 123Energie een baanbrekend product ontwikkeld. Een zonnepanelensysteem zonder investering, maar wel verdienen. 123Energie bespaart je tijd en moeite en geeft je er de garantie van kwaliteit voor terug.

 

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?