Zonnepanelen kopen

zonnepanelen kopen

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De aanschaf ervan is een goede investering. Omdat u uw eigen energie opwekt, verlaagt u uw energierekening direct. Sterker nog: u kunt verdienen aan uw zonnepanelen. Dat werkt zo: stroom kost bij uw energieleverancier gemiddeld 21-23 cent/kWh. De stroom die u zelf opwekt, hoeft u niet te kopen. De aanschaf van zonnepanelen hebt u zo na ongeveer 7 jaar terugverdiend. En vanaf dan leveren de panelen maar liefst 20 Jaar geld op. Daarnaast profiteert onze planeet van zonne-energie. Hoe meer duurzame energie er wordt opgewekt, hoe minder fossiele brandstoffen er nodig zijn en hoe minder CO2 er vrijkomt. Duurzame energie heeft de toekomst!

Bestaande Woning

Op het gebied van zonnepanelen zijn er tal van mogelijkheden. Zo kunt u o.a. denken aan een traditioneel systeem in aluminiumkleur of het steeds vaker toegepaste All Black systeem waarbij zowel de cellen, frame als achterplaat in zwart zijn uitgevoerd. Dit resulteert in een optisch fraai geheel.

Bestaande woning zonnepanelen

Een nieuwe woning

Bent u van plan een nieuwe woning te (laten) bouwen, dan zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden om zonnepanelen op of in uw dak te integreren. U kunt hierbij denken aan traditionele panelen verzonken in uw dak, maar ook een dakpansysteem waarbij de zonnecellen zijn geïntegreerd in de dakpan zelf. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk!

 

Nieuwbuw zonnepanelen

Geschikte bedrijven voor uw zonnepanelen kopen

Pure SolarPureSolar bedient het mkb, agrarische sector en particulieren in de regio Valkenswaard en omgeving. De onderneming is geheel gespecialiseerd op zonnepaneelsystemen. Wij komen altijd ter plekke kijken wat de mogelijkheden zijn en u krijgt hiervoor een uitgebreid advies. Elk systeem vereist maatwerk om tot de beste oplossing te komen. Pure Solar biedt deze maatwerkoplossingen en ontzorgt de klant van a tot z. 

 

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?