Referenties

referenties

Niek Faasen

17-11-2014

"Een aantal maanden geleden kwamen we bij ' Valkenswaard Bespaart' in gesprek met William van den Dijssel over spouwisolatie. Het verhaal was goed en we waren eigenlijk direct verkocht. Een paar weken later kwam William langs om offerte te maken.

Binnen korte tijd had hij het hele huis bemeten en de spouw gecontroleerd. De prijs viel mee en een aantal weken later kon de isolatie ingeblazen worden.
Dit was een dagje werk. Het boren en inblazen gaf veel rommel, maar alles werd erg netjes opgeruimd en goed achtergelaten. Hoeveel het ons gaat besparen kunnen we nog niet zeggen, maar zelfs als de gasrekening maar 20% lager wordt hebben we de investering in 3-4 jaar terug verdiend. Het enige waar we spijt van hebben is dat we dit niet eerder hebben laten doen.
Aan iedereen die overweegt om zijn spouw te isoleren door Van den Dijssel zeg ik: niet te bang zijn en gewoon doen."

---------------------------

 

Familie van Engelen; Dommelen

13-08-2014                                                                                                                                         

‘Hartstikke goed! Systeem werkt perfect, met een hoge opbrengst. De panelen liggen mooi op het dak en het kabelverloop is niet zichtbaar. De service is goed en de monteurs van PureSolar hebben netjes werk geleverd.’

---------------------------

 

Familie Oostveen; Valkenswaard

16-07-2014

‘Fijn team! PureSolar gaat niet voor een uitdaging aan de kant. Het ziet er goed uit en de meeste mensen zien het niet eens. Dat vinden wij fijn, want uitgangspunt was voor ons dat het er netjes uitziet. Leuke bijkomstigheid is dat het ook nog geld oplevert. Ruim meer dan de 1.4% die je bij de bank ontvangt! PureSolar doen wat ze beloven. Het is een goede investering voor elk huis!’

---------------------------

 

Familie van de Sanden; Dommelen

14-04-2014

'Alles is goed gegaan en netjes gewerkt. De electricien heeft voor een slimme afwerking met omvormer en bekabeling gekozen. Wij geven PureSolar een dikke 8.'

---------------------------

  

Fam. Maathuis

Familie Maathuis; Valkenswaard

'Wij hebben voor ons woonhuis (bouwjaar 1971) een energiemaatwerkadvies laten maken waaruit bleek dat we een zeer energieongunstig huis hadden (label F)'.

'Aan de hand van dit maatwerkadvies hebben we aantal maatregelen genomen, zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie en (nieuw kozijnen met) dubbel glas (HR++). We zijn nu opgeschoven van energielabel F naar label C en dat merken we duidelijk aan de gasrekening. De zolder is nog niet geïsoleerd, dus het kan nog beter.
Maar belangrijker nog: ons huis is veel comfortabeler geworden en we kunnen iedereen aanraden je huis op deze manier te verbeteren'.

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?