Woningkeur

Woningkeur Valkenswaard

In het kort

 

 

  • Vestigingsplaats
: Valkenswaard
  • Opgericht in
: 1993
  • Aantal Werknemers
: 1
  • Bespaar onderdelen
: Maatwerkadvies, Quickscan, Energielabel
  • Motto
: Als je weet hoeveel je kunt besparen waarom doe je dat dan niet
  • Website:
: Woningkeur Valkenswaard

 

Loek Goossens

En verder

Woningkeur Valkenswaard is een onderdeel van Logo Bouwkundig Ingenieursbureau BV

Logo BI bestaat sinds 1993 en houdt zich met name bezig met projectmanagement.

Een onderdeel van Logo BI is Woningkeur Valkenswaard. Een landelijk dekkende franchiseformule waarin Logo BI sinds 2005 participeert.

Woningkeur Valkenswaard richt zich alleen op bouwkundige keuringen en energieadviezen voor de particuliere woningbouw. Het werkgebied is het oostelijk deel van Noord Brabant.

Belangstelling voor isoleren, oftewel besparen van energie, de CO-2 uitstoot en het opwekken van duurzame energie is ontstaan uit een persoonlijke interesse die omgezet is in een zakelijk advies. Gebruik makend van jarenlange bouwkundige kennis en een landelijk gecertificeerd onafhankelijk rekenprogramma, kan ik iedereen een persoonlijk advies geven, gebaseerd op de betreffende woning en het beschikbare budget.

De besparing gaat samen met een verhoogt comfort en dus een tevreden klant.

 

Neem contact op met woningkeur

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?