Pure Solar

Pure Solar

In het kort

 

 

  • Vestigingsplaats
: Valkenswaard
  • Aantal Werknemers
: 8
  • Bespaar onderdelen
: Zonnepanelen, zonne-energie
  • Motto
: Puur in Zonne-energie
  • Website:
: PureSolar

 

Pure Solar Ron en Leon

En verder

 

PureSolar is een Valkenswaards bedrijf dat zich volledig richt op zonnepanelen. PureSolar levert altijd maatwerk en komt bij elk project ter plaatse kijken wat voor u de beste oplossing is. Dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders. Daarnaast verzorgt PureSolar het complete traject, u heeft als klant nergens omkijken naar. Van offerte tot installatie, van vergunning- tot subsidieaanvraag; PureSolar regelt het allemaal. Ook na de plaatsing blijft PureSolar uw systeem monitoren. Het is momenteel zelfs mogelijk om de BTW op een installatie terug te krijgen, een besparing van ongeveer 15%. Ook dat regelt PureSolar voor u.

Zonnepanelen Pure Solar

Zonnepanelen van PureSolar zijn een goede investering voor de toekomst. Met een gegarandeerde minimale levensduur van 25 jaar kunt u er zeker van zijn dat u nog tientallen jaren geniet van een lagere energierekening. Het financiële rendement van een zonnepaneelsysteem van PureSolar ligt een stuk hoger dan het rendement dat u op het spaargeld bij uw bank kunt krijgen. Begin dus vandaag nog met besparen!

 

Neem contact op met Pure Solar

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?