LED's get Light

In het kort

 

 

  • Vestigingsplaats
: Valkenswaard
  • Opgericht in
: 2013
  • Aantal Werknemers
  • Bespaar onderdelen
: LED verlichting
  • Motto
  • Website
LED's get Light

 

Advies 

Firma LED’s get light komt graag vrijblijvend bij u op locatie om de aantal lichtbronnen op te nemen en bekijken waar uw huidige lampen vervangen kunnen worden in LED verlichting. Ook kunt u verschillende LED lampen testen om te bekijken welke het beste bij uw interieur of werkplek past.  Graag berekend LED’s get light voor u de besparing die op jaarbasis kunt behalen. Het advies is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Kortom LED’s get light is uw partner voor zowel de consument als mkb om het juiste advies te geven voor het vervangen van uw huidige lampen naar LED verlichting.  

 

BEKEND VAN LIFESTYLE EXPERIENCE RTL4

 

 

Meer informatie over LED verlichting

Al vijftig jaar is led een veelbelovende technologie. Binnen tien jaar zal de meerderheid van onze verlichting uit leds bestaan. Dat is niets minder dan een revolutie te noemen.
De overheid zal bij energiebesparende maatregelen een stimulerende rol spelen. En dat is goed.

De nieuwe milieuwet geeft lokale overheden en omgevingsdiensten de mogelijkheden om energiebesparende maatregelen, die binnen vijf jaar zijn terugverdiend, bij bedrijven en instellingen af te dwingen. En dat gaan zij ook doen.

Adviesbureau McKinsey voorspelde twee jaar geleden al dat led-verlichting in 2020 ongeveer 70 procent van de wereldwijde lichtmarkt voor haar rekening zal nemen tegen 20 procent nu. De zakelijke markt loopt voorop met 40 procent led-verlichting. Er worden al meer led-lampen dan spaarlampen verkocht. De verkoop aan consumenten blijft nog achter. Uit het Nationaal LED Trendrapport blijkt dat de aanschafprijs en twijfel over kwaliteit de grootste drempels zijn.

De aanschafkosten van een led-lamp liggen op dit moment rond de tien a vijftien euro. Dat is fors hoger dan de 50 cent van een 40 watt gloeilamp. Toch is het veel voordelig om alle gloeilampen weg te gooien en te vervangen door led-lampen.

Gloeilampen gaan slechts 1.000 branduren mee, waar led-lampen minimaal 15.000 branduren meegaan en vaak zelfs veel langer. De aankoop van vijftien gloeilampen in plaats van één led-lamp dekt al bijna het prijsverschil. Toch zit de werkelijke besparing in de besparing op energie. Led-lampen verbruiken tot 75 procent minder energie dan gloeilampen. Een lamp brandt gemiddeld jaarlijks 1.460 uren, dat is anderhalve gloeilamp. De kosten van een gloeilamp over haar levenscyclus van 1.000 branduren zijn ruim 9 euro aan elektriciteitskosten. Een led- lamp kost voor 1.000 branduren slechts ruim 2 euro aan stroom.

Wanneer we rekenen met 15.000 branduren, inclusief de vervangingskosten, kost een led-lamp in die periode 44 euro en een gloeilamp 141 euro. Kortom, wanneer je een led-lamp koopt ben je ruim binnen één jaar uit de kosten en geniet je er nog tien jaar van met lage energiekosten.

Waarom stappen mensen dan niet massaal over op led-verlichting? Dat komt omdat mensen primair bezig zijn met de aanschafprijs en niet met de totaalkosten tijdens de levensduur. Maar de kosten van verlichting zitten niet in de aanschaf, maar in het energieverbruik.

Daarnaast twijfelen mensen nog aan de kwaliteit en de lichtkleur – is die wel vergelijkbaar met de alom bekende gloei- of halogeenlamp? Het antwoord is in beide gevallen 'ja'. Niet alleen zijn led- lampen in alle mogelijke kleuren en modellen te krijgen, de flexibiliteit van dit soort verlichting is ook vele malen groter. Je kunt een led-lamp in je armatuur draaien en met bluetooth de kleuren via eenvoudige apps verstellen.

Ook voor bedrijven is led-verlichting interessant vanwege de enorme flexibiliteit en levensduur. Reeds 40 procent van de bedrijven werkt met led-verlichting. De grote overstap van tl naar led is met grote stappen ingezet.

De overheid heeft jaren geleden supermarkten gestimuleerd en uiteindelijk gedwongen om deurtjes voor koelschappen te plaatsen. Daar was heel veel weerstand tegen. Dat de overheid energiebesparende maatregelen stimuleert is niet alleen noodzaak, het helpt bedrijven fors te besparen. Opnieuw zal weerstand ontstaan, maar achteraf zullen bedrijven de overheid hiervoor bedanken.

Wereldwijd gaat 20 procent van de elektriciteitsproductie op aan verlichting. Met een besparing op het energieverbruik tot 75 procent kunnen we spreken van niets minder dan een energierevolutie. Binnen enkele jaren zullen verlichting en led synoniemen van elkaar worden.

 

Neem contact op met LED's get light

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?