Installatiebedrijf Verspeek

Installatiebedrijf Verspeek

In het kort

 

 

  • Vestigingsplaats
: Valkenswaard
  • Opgericht in
: 1985
  • Aantal Werknemers
: 7
  • Bespaar onderdelen
: Cv-ketels / wamtepompen / ventilatie / vloerverwarming / zonne-boiler
  • Motto
: Het leveren van kwaliteit met persoonlijke aandacht!
  • Website:
: Installatiebedrijf Verspeek

 

Installatiebedrijf Verspeek

En verder

Installatiebedrijf Verspeek staat voor u klaar, 7 dagen per week! Wij zijn een klein maar modern en gespecialiseerd installatiebedrijf en bestaan als familiebedrijf nu ruim 25 jaar. In de loop der jaren hebben wij in en om Valkenswaard een grote klantenkring van particulieren, kleine en middelgrote bedrijven en bedrijven in de agrarische sector opgebouwd.

Wij kiezen heel duidelijk voor een bepaald aantal merken waar wij dan ook voor 100% achter staan. Hierdoor weten we zeker dat we onze klanten kwaliteit leveren en monteurs weten wat ze plaatsen. Ook hebben we een eigen service en onderhouds dienst. Deze gaan elke dag op pad voor het vakkundig onderhouden van diverse apparaten. Mocht er derhalve toch een storing optreden, proberen we deze snel voor onze klanten te verhelpen.

 

 

Neem contact op met Installatiebedrijf Verspeek

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?