Bots Bouwgroep

Bots Bouwgroep

In het kort

 

 

  • Vestigingsplaats
: Valkenswaard
  • Opgericht in
: 1990
  • Aantal Werknemers
: 15
  • Bespaar onderdelen
: Bouwkundig isoleren van woningen en bedrijfspanden, vervangen en aanpassen kozijnen eventueel in combinatie met inbraakwerende voorzieningen, tochtwerende voorzieningen aanbrengen en verder alle voorkomende bouwkundige onderhoudswerkzaamheden en uitbreidingen
  • Motto
: Klanttevredenheid. kwaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid en duurzaamheid
  • Website:
: Bots bouwgroep

 

Bots Bouwgroep

En verder

Bouwen begint bij de keuze voor een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf. Bots Bouwgroep is een solide partner die met u meedenkt in iedere fase van de bouw en die oplossingen aandraagt waarin kwaliteit en kostenbeheersing centraal staan. Door zorgvuldig te communiceren en goed samen te werken met alle bij de bouw betrokken partijen, bewaakt Bots Bouwgroep de kwaliteit en voortgang van uw project. Voor ons is een bouwproject pas geslaagd wanneer de klant volledig tevreden is. Dat bereiken we door binnen de planning en het overeengekomen budget de hoogste kwaliteit te bieden. Dit leverde ons door de jaren heen tal van trouwe opdrachtgevers op met wie wij duurzame relaties onderhouden. Wij bouwen voor hen, zij bouwen op ons.

 

Neem contact op met Bots Bouwgroep

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?