ABN-AMRO

ABN Amro

In het kort

 

 

  • Vestigingsplaats
: Valkenswaard
  • Aantal Werknemers
: 12
  • Bespaar onderdelen
: Greenloans
  • Motto
:
  • Website:
: Greenloans

 

En verder

ABN AMRO werkt aan een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld. 'Een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld', is niet alleen een mooie slogan. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons samen met onze klanten en medewerkers inzetten voor een betere wereld. We zoeken naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven zonder dat onze dienstverlening in het geding komt. Dat is een continu proces waarin wij onszelf voortdurend willen verbeteren. We informeren u op abnamro.nl/duurzaamheid graag over ons duurzame beleid en hoe u zelf ook eenvoudig een steentje kunt bijdragen.

Wilt u uw huis energiezuiniger maken en daarvoor een lening afsluiten? Een lening van GreenLoans is er speciaal voor uw 'groene' investeringen. Kies voor GreenLoans als u wilt investeren in uw woning en tegelijkertijd wilt bijdragen aan een beter milieu.

 

ABN-AMRO

 

stel uw vraag

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?