LED verlichting

LED verlichting

Energie besparen met LED verlichting
Een grote energie verslinder is oa de verlichting in en rondom uw woonhuis. Denk oa aan tuin en buiten verlichting die vele uren per dag branden. Zo ook zijn er verschillende ruimtes in huis waar continue lampen branden.

Om uw energierekening te verlagen is het vervangen van uw huidige verlichting naar LED verlichting een goede investering om energie te besparen.

 

Zelfde licht kleur 
De LED lampen van tegenwoordig geven een mooie warm witte licht kleur en niet als vroeger dat het fel wit licht geeft. Dat is verleden tijd! LED verlichting is nauwelijks te onderscheiden van een gloeilamp of halogeen spot en zelfs een TL buis is in LED te vervangen.  

U kunt een gloeilamp of halogeen spot 1 op 1 uitwisselen zonder aanpassing te moeten verrichten aan uw armatuur.  

Milieu 
Door LED verlichting te plaatsen bespaart u niet alleen in uw portemonnee, maar draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu. Doordat er minder energie opgewekt dient te worden zorgt u ook voor minder Co2 uitstoot. 

Meer achtergrondinformatie over LED verlichting kunt u vinden op de bedrijfspagina van LED's get Light. 

Klik hier

Geschikte bedrijven voor uw LED verlichting

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?