Kierafdichting

kierafdichting

Kierdichting

Tocht in huis is niet comfortabel, het voelt koud aan. Door naden en kieren bij raam- en deurkozijnen wordt warmte verloren. Door deze dicht te zetten met tochtstrips of tochtbanden voorkom je koudebruggen. Tevens kan het vervangen van glas door hoog rendement isolerend glas (HR-glas) een groot voordeel behalen. Nieuwe kozijnen kunnen worden uitgevoerd met dubbele kierdichting en direct worden voorzien van HR++ glas. Deze maatregelen zorgen voor lagere stookkosten en meer comfort in uw woning.

 

Politiekeurmerk

Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben aanzienlijk lagere kans op een geslaagde inbraak (wel tot 90 procent!). Het Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt daarnaast bij aan de sociale veiligheid in wijken.
De voorzieningen die aangebracht worden in het kader van het Politie Keurmerk Veilig Wonen zijn allemaal gericht op de veiligheid voor bewoners en gebruikers van woonhuizen en panden. Denk hierbij aan het aanbrengen van inbraakwerend hang- en sluitwerk, rookmelders, seniorensloten en ook speciale verlichtingsarmaturen.

Geschikte bedrijven voor uw kierafdichting

DamDamen Kozijnenen kozijnen levert en plaatst kunststof,houten en aluminium kozijnen. Door onze jaren lange ervaring weten waar we over praten. Damen kozijnen is dealer van Kroonkozijn en hebben een showroom en Eindhoven en Den Bosch. Verder werken we samen met diverse andere kozijnenleveranciers zodat we altijd aan de wensen van de klant kunnen voldoen.


Ga naar de bedrijfspagina

Bots BouwgroepBouwen begint bij de keuze voor een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf. Bots Bouwgroep is een solide partner die met u meedenkt in iedere fase van de bouw en die oplossingen aandraagt waarin kwaliteit en kostenbeheersing centraal staan.

 

 

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?