Glas

glas

  • Alle soorten beglazing kan worden geleverd.
  • Ook bestaande houten kozijnen kunnen worden voorzien van HR++ glas
  • HR++ beglazing heeft een U-waarde van 1.1 en de tripel beglazing gaat zelfs tot een U-waarde van 0.7
  • Er wordt 10 jaar garantie gegegevn op glas.

Geschikte bedrijven voor uw glas

Bots BouwgroepBouwen begint bij de keuze voor een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf. Bots Bouwgroep is een solide partner die met u meedenkt in iedere fase van de bouw en die oplossingen aandraagt waarin kwaliteit en kostenbeheersing centraal staan.

 

 

Ga naar de bedrijfspagina

DamDamen Kozijnenen kozijnen levert en plaatst kunststof,houten en aluminium kozijnen. Door onze jaren lange ervaring weten waar we over praten. Damen kozijnen is dealer van Kroonkozijn en hebben een showroom en Eindhoven en Den Bosch. Verder werken we samen met diverse andere kozijnenleveranciers zodat we altijd aan de wensen van de klant kunnen voldoen.


Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?