Kozijnen en glas

kozijnen en glas

Kunststof en aluminium kozijnen passen in elk woningtype. Of het nu gaat om een nieuwe of oude woning, een bestaande woning of nieuwbouw, voor elk woningtype is er een kozijn.

Kunststof en aluminium kozijnen hebben een groot aantal voordelen, namelijk:

  • De kozijnen bieden een uitstekende isolatie
  • Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm!
  • Kunststof kozijnen zijn niet van hout te onderscheiden
  • Levensduur van meer dan 50 jaar
  • Kunststof en aluminium kozijnen zijn zeer milieuvriendelijk, alles is recyclebaar
  • Vele kleurfolies met voel- en zichtbare houtnerfstructuur
  • 15 jaar garantie op zowel nerf als gladde structuur!
  • 10 jaar garantie op hang en sluitwerk.
  • Wij kunnen u ook adviseren met het plaatsen van HR++ beglazing in bestaande houten kozijnen. Ook kan uw bestaande hang en sluitwerk worden aangepast zodat het weer aan het politie keurmerk voldoet.
Verder werken onze bedrijven wij met een team van professionals die u met raad en daad bij kunnen staan.

Geschikte bedrijven voor uw kozijnen en glas

DamKroon Kozijnenen kozijnen levert en plaatst kunststof,houten en aluminium kozijnen. Door onze jaren lange ervaring weten waar we over praten. Kroon kozijnen is dealer van Kroon kozijn en hebben een showroom en Eindhoven en Den Bosch. Verder werken we samen met diverse andere kozijnenleveranciers zodat we altijd aan de wensen van de klant kunnen voldoen.


Ga naar de bedrijfspagina

Bots BouwgroepBouwen begint bij de keuze voor een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf. Bots Bouwgroep is een solide partner die met u meedenkt in iedere fase van de bouw en die oplossingen aandraagt waarin kwaliteit en kostenbeheersing centraal staan.

 

 

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?