Spouwmuurisolatie

spouwmuur isolatie

Uw koude winter is voorbij!

Om spouwmuurisolatie optimaal te kunnen toepassen is een voorzonderzoek naar de staat van uw spouwmuur erg belangrijk. Kostenloos en geheel vrijblijvend komt een adviseur persoonlijk bij u thuis komt om de situatie nader te bekijken.

Tijdens het bezoek aan uw woning gaan we samen met u de staat van de spouwmuur bekijken. Door een aantal kijkgaatjes te boren in de voeg kunnen we met een speciale camera de staat van de spouwmuur bekijken. Aan de hand van deze bevinding die we constateren kunnen we bepalen of uw spouw geschikt is voor spouwmuurisolatie.

Na de inspectie kunnen we u een gedegen uitleg geven over de verschillende spouwmuurisolatie mogelijkheden en de speciaal ontwikkelde werkwijze. Als al uw vragen beantwoord zijn krijgt u een offerte op maat. Uit ervaring blijkt dat klanten graag willen weten wat de terugverdientijd van een investering in spouwmuurisolatie is. Om het totaalplaatje compleet te maken gaan we dit samen met u berekeken.

Voordelen van spouwmuurisolatie

* Gebruik van de nieuwste en innovatieve apparatuur en techniek op spouwmuurisolatie gebied
* Erkend spouwmuurisolatie specialist door Knauf Insulation en Neopixels
* Uitsluitend met kwalitatief de beste (A) producten
* Uitsluitend ervaren Nederlandse en Belgische installateurs
* In bezit van alle benodigde isolatiecertificaten
* Gegarandeerd korte levertijden
 

Externe controle Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie dat wordt uitgevoerd wordt doormiddel van steeksproefsgewijze controles geinspecteert door externe inspecteurs van het IKOB-BKB. Hierbij wordt gekeken naar correctheid en kwaliteit van de geleverde spouwmuurisolatie. Zo hebben klanten de garantie en een nog beter gevoel van de geleverde diensten.

Spouwmuurisolatie in uw woning? Laat u kostenloos adviseren over spouwmuurisolatie met de nieuwste technieken! 

Geschikte bedrijven voor uw spouwmuur isolatie

Van den Dijssel

Onze informele en efficiënte werkwijze, waarbij klantcontact een belangrijke rol speelt, is voor vele opdrachtgevers een verademing. Wij zijn heel "gewoon" en als u dat combineert met de vele expertises die wij in huis hebben, ervaren veel klanten ons als bijzonder.

U kunt bij ons terecht voor alle grote- en kleine isolatie werkzaamheden op het gebied van na-isoleren.

Ga naar de bedrijfspagina

Bots BouwgroepBouwen begint bij de keuze voor een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf. Bots Bouwgroep is een solide partner die met u meedenkt in iedere fase van de bouw en die oplossingen aandraagt waarin kwaliteit en kostenbeheersing centraal staan.

 

 

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?