Gevelisloatie

gevel isolatie

Vervangen van gevelbetimmering

Uw gevels na-isoleren en afwerken

Een niet of minder goed geïsoleerde woning verliest veel warmte via de gevels. Dit leidt tot onnodige energiekosten. Om dit tegen te gaan kunt u uw gevels na-isoleren. De bestaande gevelbetimmering wordt vervangen door nieuwe bekleding en de gevels worden geïsoleerd. Hiermee bespaart u kosten en creëert u bovendien een comfortabelere leefomgeving.


De gevels worden afgewerkt met nieuwe paneelbekleding, pleisterwerk of zelfs met steenstrips. Steenstrips geven de gevels optisch een metselwerk uiterlijk. Een combinatie van bovenstaande afwerkingen is tevens mogelijk. De paneelbekleding en de strips zijn in diverse structuren, kleuren en maatvoering te verkrijgen. De woning krijgt hierdoor een frisse en moderne uitstraling.


Door de gevels te voorzien van isolatie en buitenafwerking wordt er een hoger thermisch comfort behaald. Bestaande koudebruggen kunnen tocht veroorzaken waardoor het energieverbruik en dus de energiekosten hoger liggen dan noodzakelijk.

Gevelisolatie

Geschikte bedrijven voor uw gevel isolatie

Bots BouwgroepBouwen begint bij de keuze voor een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf. Bots Bouwgroep is een solide partner die met u meedenkt in iedere fase van de bouw en die oplossingen aandraagt waarin kwaliteit en kostenbeheersing centraal staan.

 

 

Ga naar de bedrijfspagina

Van den Dijssel

Onze informele en efficiënte werkwijze, waarbij klantcontact een belangrijke rol speelt, is voor vele opdrachtgevers een verademing. Wij zijn heel "gewoon" en als u dat combineert met de vele expertises die wij in huis hebben, ervaren veel klanten ons als bijzonder.

U kunt bij ons terecht voor alle grote- en kleine isolatie werkzaamheden op het gebied van na-isoleren.

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?