Dak Isolatie

dak isolatie

Binnenisolatie-elementen voor bestaand dakbeschot

Uw dak na-isoleren en afwerken aan de binnenzijde.

Een niet of minder goed geïsoleerde woning verliest veel warmte via het dak. Dit leidt tot onnodige energiekosten. Om dit tegen te gaan kunt u uw dak na-isoleren. Dit is gemakkelijk te realiseren door middel van isolerende sandwichelementen. Hiermee bespaart u kosten en creëert u bovendien een comfortabelere leefomgeving.

De dakelementen worden aan de binnenzijde van het bestaande dakbeschot gemonteerd. De sandwichelementen bestaan uit een kern van EPS Platinum. Beide zijden zijn voorzien van een 3mm spaanplaat. De onderplaat wordt uitgevoerd met een stootvaste spaanplaat afgewerkt met een witte zichtzijde welke zorgt voor een mooie uitstraling. Door middel van een afwerklat worden de aansluitingen afgewerkt. Het dak wordt door dit element geïsoleerd en gelijktijdig aan de binnenzijde afgewerkt. De dakelementen zijn in diverse afmetingen en Rc-waardes te verkrijgen.

De isolerende sandwichelementen zorgen voor een hoger thermisch comfort. Bestaande isolatielekken en koudebruggen kunnen tocht veroorzaken waardoor het energieverbruik en dus de energiekosten hoger liggen dan noodzakelijk.

DakisolatieDak isoleren

Geschikte bedrijven voor uw dak isolatie

Bots BouwgroepBouwen begint bij de keuze voor een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf. Bots Bouwgroep is een solide partner die met u meedenkt in iedere fase van de bouw en die oplossingen aandraagt waarin kwaliteit en kostenbeheersing centraal staan.

 

 

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?