Isolerende maatregelen

isolerende maatregelen

Een aandachtspunt wat de gemeente Valkenswaard onder de aandacht brengt bij haar inwoners en de lokale ondernemers samen graag mee verzorgen.

Deze ondernemers kunnen voor u een aantal belangrijke ingrepen aan uw huis uitvoeren die de energie lasten en het woon/leefklimaat sterk verbeteren. Na de energiescan die gemaakt kan worden volgt een advies- en offertefase waarvan u als klant alle informatie ontvangt die nodig zijn voor een verantwoorde beslissing.

Welke bouwkundige oplossingen kunnen er worden verzorgd:

  • Kierafdichting, tochtstrippen en wandaansluitingen van kozijn, ramen en deur of verbetering of vernieuwing hiervan, inclusief glas.
  • Isolerende voorzieningen aan de binnenzijde van de buitengevels doormiddel van voorzetwanden.
  • Vloerisolatie aanbrengen bij kruipruimtes of totale vloerrenovatie met isolatie en afwerking.
  • Zolderisolatie door het aanbrengen van isolatie platen aan de onderzijde van de dakplaten.
  • Dakisolatie aanbrengen op het bestaande dakbeschot

Daarnaast kan er door de bedrijven van Valkenswaard bespaart ook advies, prijs en uitvoering gegeven worden aan inbraakwerende voorzieningen van uw woning, zodat u naast uw behaaglijk gevoel in uw woning, ook nog een veiliger gevoel krijgt.

Geschikte bedrijven voor uw isolerende maatregelen

Van den Dijssel

Onze informele en efficiënte werkwijze, waarbij klantcontact een belangrijke rol speelt, is voor vele opdrachtgevers een verademing. Wij zijn heel "gewoon" en als u dat combineert met de vele expertises die wij in huis hebben, ervaren veel klanten ons als bijzonder.

U kunt bij ons terecht voor alle grote- en kleine isolatie werkzaamheden op het gebied van na-isoleren.

Ga naar de bedrijfspagina

Bots BouwgroepBouwen begint bij de keuze voor een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf. Bots Bouwgroep is een solide partner die met u meedenkt in iedere fase van de bouw en die oplossingen aandraagt waarin kwaliteit en kostenbeheersing centraal staan.

 

 

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?