Ventilatie

ventilatie

Goed ventileren is nodig voor uw gezondheid. Toch gebeurt dit vaak niet voldoende. Een op de twaalf woningen heeft schimmel en in veel huizen is binnen meer fijn-stof aanwezig dan daarbuiten. Ventilatie kan dus beter. 

Vroeger ging luchtverversing in huis vanzelf, via naden en kieren. In moderne kierdichte huizen gebeurt dat niet en is andere ventilatie nodig. Maar ook in steeds meer oudere woningen is ventilatie nodig doordat deze woningen na isolatie krijgen. Vuile lucht moet het huis uit en schone lucht moet aangevoerd worden. Vervuilde lucht in huis versterkt allergieën, luchtwegproblemen en irritatie van slijmvliezen, zeker bij ouderen en mensen die al ziek zijn. Door ventilatie verlaagt de concentratie vervuiling in de lucht; helemaal te voorkomen is vervuiling niet. 

Ventilatie kost energie, maar het is hard nodig voor uw gezondheid. En met de nieuwe generatie ventilatoren met gelijk stroom motoren zijn ze ook nog eens erg zuinig en stil. Wilt u weten hoe u uw ventilatie kunt verbeteren? Vraag Advies op maat!

Geschikte bedrijven voor uw ventilatie

Installatiebedrijf VerspeekInstallatiebedrijf Verspeek staat voor u klaar, 7 dagen per week! Wij zijn een klein maar modern en gespecialiseerd installatiebedrijf en bestaan als familiebedrijf nu ruim 25 jaar. In de loop der jaren hebben wij in en om Valkenswaard een grote klantenkring van particulieren, kleine en middelgrote bedrijven en bedrijven in de agrarische sector opgebouwd.

Ga naar de bedrijfspagina

Alwako Installaties BVZeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat is bij Alwako Installaties bv de normaalste zaak van de wereld. Alwako is groot geworden door kwaliteit te leveren en een uitstekende service te bieden. Zo doen we dat al ruim 30 jaar. Naar volle tevredenheid van onze klanten.

                                           

                                              Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?