Energie Maatwerkadvies EPA

Energie maatwerkadvies (EPA)

Bij een energie maatwerkadvies wordt de gehele woning ingemeten en doorgelicht.

Alle materialen, oppervlaktes en warmteweerstanden worden opgenomen en ingevoerd in een computerprogramma. Dit programma is onafhankelijk en landelijk gecertificeerd door de overheid. De adviseur die deze opname uitvoert is eveneens gecertificeerd en moet zich als zodanig kunnen legitimeren.

Alle gegevens worden ingevoerd en op basis van de gezinssamenstelling en de verbruikshistorie wordt duidelijk hoeveel uw woning op dit moment aan energie verliest.

Daarna worden er mogelijke losse maatregelen ingevoerd om deze situatie te verbeteren. Zie afbeelding

Energie maatwerkadvies (EPA)

 

Op basis van uw wensen en uw budget worden uit deze losse maatregelen een of meerdere pakketten samengesteld, met daarin de investering en de terugverdientijd, alles op basis van landelijke gegevens zoals prijs voor een m3 gas of prijs voor een Kwh. Zie afbeelding

EPA

 

Nu weten we wat we aan uw woning kunnen verbeteren. We weten wat het kost en wat het oplevert. Uiteindelijk blijkt dat u er elk jaar geld aan verdient en van veel meer comfort kunt genieten.

Wat kost een maatwerkadvies voor uw woning??

De prijs voor een compleet maatwerkadvies bedraagt € 249,-- Echter binnen Valkenswaard Bespaart kost het u slechts € 185,-- en de eerste 25 aanmelders krijgen hierop van de Gemeente Valkenswaard nog een subsidie

van € 25,--

Download hier een voorbeeld van een maatwerkadvies

Als alle maatregelen zijn uitgevoerd kunt u een herlabeling aanvragen. Hiermee krijgt u op basis van de nieuwe gegevens een landelijk geldend energielabel aangeleverd wat 10 jaar geldig blijft. Bij eventuele verkoop van uw woning zal deze met een gunstig energielabel meer opleveren of sneller verkocht worden.

Een herlabeling (niet verplicht dus) kost u € 75,--

Geschikte bedrijven voor uw Energie maatwerkadvies (EPA)

Woningkeur

Woningkeur Valkenswaard is een onderdeel van Logo Bouwkundig Ingenieursbureau BV

Logo BI bestaat sinds 1993 en houdt zich met name bezig met projectmanagement.

Een onderdeel van Logo BI is Woningkeur Valkenswaard. Een landelijk dekkende franchiseformule waarin Logo BI sinds 2005 participeert.

 

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?