energiebesparing advies

energiebesparing advies

 

De eerste stap naar een energiezuinige woning.

De kosten van energieverbruik hebben een steeds groter aandeel in uw maandelijkse woonlasten. Hypotheek en verzekeringen blijven nagenoeg gelijk, maar de energiekosten stijgen jaarlijks met 7% (gemiddelde stijging gemeten over de afgelopen 30 jaar)

Tijd dus om hier iets in te veranderen.

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is en is een helder uitgangspunt om te bekijken wat de mogelijkheden voor energiebesparing en energieopwekking zijn. Concreet praten we hier over het verlagen van uw maandlasten. Met een maatwerkadvies krijgt u d.m.v. een onafhankelijk rekenprogramma een duidelijk beeld over de mogelijkheden in uw huis. En als u dit allemaal weet, waarom zou u het dan niet laten uitvoeren???

Uiteindelijk is het goed voor uw eigen portemonnee.

Niet alleen uw portemonnee wordt hier beter van maar ook uw woongenot. Geen koudeval meer langs de muren maar een stuk meer comfort krijgt u er gratis bij. Uw woning wordt in de verkoop meer waard dan een vergelijkbare woning met een slechter energielabel.

Geschikte bedrijven voor uw energiebesparing advies

Woningkeur

Woningkeur Valkenswaard is een onderdeel van Logo Bouwkundig Ingenieursbureau BV

Logo BI bestaat sinds 1993 en houdt zich met name bezig met projectmanagement.

Een onderdeel van Logo BI is Woningkeur Valkenswaard. Een landelijk dekkende franchiseformule waarin Logo BI sinds 2005 participeert.

 

Ga naar de bedrijfspagina

15 mei 2015
Categorie: Algemeen

Nul-op-de-meterrenovatie in één dag

In Tilburg hebben Tiwos en Ballast Nedam het eerste prototype gerealiseerd van een jaren ’50 rijtjeswoning naar een energieneutrale woning. De nul-op-de-meterrenovatie dient nu ook toegepast te worden op de rest van de straat.


8 april 2015
Categorie: Algemeen

Geef koolmonoxide geen kans

Jaarlijks sterven er nog steeds 11 mensen aan de gevolgen van een koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zijn er 11 teveel. Daarom hebben de Brandweer Nederland en de Brandwondenstichting afgelopen februari campagne gevoerd om dit aantal naar beneden te schroeven.

Wat is het? En hoe ben ik veilig?